Aluminium Ponton

QWEST Marine - Accessoires - Ponton - 10
QWEST Marine - Accessoires - Ponton - 6
QWEST Marine - Accessoires - Ponton - 11
QWEST Marine - Accessoires - Ponton - 4
QWEST Marine - Accessoires - Ponton - 7
QWEST Marine - Accessoires - Ponton - 3

Uw prijs

2414,-

Beschrijving

Veelzijdige Pontons voor Elke Gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een drijvend platform voor recreatieve activiteiten, een tijdelijke aanlegsteiger voor uw boot, of gewoon een extra ruimte op het water wilt creëren, ons ponton biedt de perfecte oplossing. Gemaakt van sterk en duurzaam aluminium, garandeert het een lange levensduur en een uitstekende weerstand tegen de elementen.

Mogelijke optie’s

Strip of railing rondom € 363

Motorsteun € 363

 

 

 

Uw prijs

2414,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type accessoires:

Ponton

Materiaal:

Aluminium

Lengte:

300 cm

Breedte:

200 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

200 kg

CE Certificaat:

Standaard uitvoering

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.