QWEST Marine B301

IMG_7054
Image
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B300-98
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B300-7
64A57CA4-5936-4970-AA45-E2BCA0E6277A
IMG_7196

Uw prijs

€ 1650,-

Beschrijving

De B301 zorgt voor comfort. Het is een V-bodem, welke koersvast en solide te werk gaat. De drift zal hiermee ook beperkt worden. De aluminium boot heeft een gewicht van 70 kilogram, wat hem erg hanteerbaar maakt, ook zijnde als bijboot. Ook zal de V bodem ervoor kunnen zorgen dat u minder brandstof verbruikt tijdens uw vaart. Daarbij is de boot onderhoudsvriendelijk. U houdt dus meer tijd over om te varen en bent niet voortdurend bezig met het onderhoud van uw boot. De stabiele houding van de V-bodem zorgt ervoor dat u altijd op koers blijft. U heeft een duurzame vaaroptie in handen met deze 100 procent recyclebare boot. U kunt ook de B301 meenemen in de vergelijking. Deze is namelijk voorzien met een extra railing. Meer weten? Neem dan gerust contact op met een van onze dealers.

Inclusief:

  • CE certificaat
  • Handvaten
  • Antislip
  • Loosplug
  • Spiegel beschermplaat

Uw prijs

€ 1650,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium V – Bodem

Serie:

B – Serie

Model boot:

B300

Lengte:

300 cm

Breedte:

140 cm

Plaatdikte:

2 mm

Gewicht:

70 kg

Aantal personen:

2 personen

Type Motor:

Kortstaart

Max. vermogen:

6 PK

CE Certificaat:

Categorie D

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.