QWEST Marine B421

Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-62
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-3
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-61
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-60
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-22
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-5
Aluminium_boot_V-bodem__QWEST_Marine_B420-11

Uw prijs

2700,-

Beschrijving

De B421 is de ideale boot als u onbezorgd wilt genieten tijdens het varen. De boot is gemaakt van licht aluminium en voorzien van een V-bodem. Het gewicht van deze boot is 147 kilogram, waardoor hij altijd handelbaar is en voor verschillende wateren gebruikt kan worden. U heeft altijd een onderhoudsvriendelijk model in handen als u voor deze boot gaat. Daarbij geniet u van veel stabiliteit. De boot zal u daarom nooit teleur gaan stellen. Het lichte gewicht heeft echter nog een groot voordeel voor de lange termijn. U zult namelijk minder brandstof verbruiken tijdens de vaart. Deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing is een van de betere die u bij onze dealers terug gaat vinden. Het aluminium is 100% recyclebaar wat aansluit op de hedendaagse trend van duurzaamheid. Vraag daarom direct naar de mogelijkheden en ontdek of deze boot het beste bij u gaat passen.

Uw prijs

2700,-

Specificaties

Type boot:

Aluminium V – Bodem

Serie:

B – Serie

Model boot:

B421

Lengte:

420 cm

Breedte:

160 cm

Plaatdikte:

2 mm

Gewicht:

147 kg

Aantal personen:

4 personen

Type Motor:

Kort- en Langstaart

Max. vermogen:

20 PK

CE Certificaat:

Categorie D

Standaard uitvoering

Extra opties

Wil je extra opties? Klik dan hieronder op de Optie Prijslijst.

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.