QWEST Marine F331

A4438150-2466-4D69-8E75-E8D5446E8C27
IMG_7726
IMG_7911
IMG_7909
Aluminium_Jon_Boot_QWEST_Marine_F330-2
Aluminium_Jon_Boot_QWEST_Marine_F330-4
Aluminium_Jon_Boot_QWEST_Marine_F330-1

Uw prijs

€ 1600,-

Beschrijving

De F-serie van QWEST Marine is een perfecte serie voor de ondiepe wateren. De boten zijn voorzien van een vlakke bodem, wat de boot erg stabiel maakt. De F331 is gemaakt van 2 millimeter aluminium. Dit zorgt ervoor dat de boot licht is en u hem goed kunt hanteren. U kunt de boot uit laten rusten met een fluistermotor. Elektrisch varen laat u nog extra genieten van de omgeving en wat u met de boot van plan bent. Voordat u de boot in handen krijgt, wordt deze volledig afgelast. Dit zorgt voor de robuuste en sterke eigenschappen van de boot. Het PE-schuim onder de banken zal ervoor zorgen dat de bank niet zinkt. Met de F – Serie heeft u dus altijd een stoere en functionele boot in handen voor een groot aantal doeleinden. Wilt u meer weten of ontdekken of de boot bij u past? Kom dan langs bij een van onze dealers of maak vrijblijvend een afspraak! Wij zorgen dan dat uw vragen beantwoord zijn.

Inclusief:

  • CE certificaat
  • Handvaten
  • Antislip
  • Loosplug
  • Spiegel beschermplaat

Uw prijs

€ 1600,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Jon

Serie:

F – Serie

Model boot:

F331

Lengte:

330 cm

Breedte:

130 cm

Plaatdikte:

2 mm

Gewicht:

69 kg

Aantal personen:

3 personen

Type Motor:

Kortstaart

Max. vermogen:

6 PK

CE Certificaat:

Categorie D

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.