QWEST Marine F450 & F452

IMG_3058
IMG_7121
IMG_2187
IMG_2430
Aluminium_Jon_Boot_QWEST_Marine_F450-15-2
Aluminium-Visboot_QWEST_Marine_RF450-23
Aluminium_Jon_Boot_QWEST_Marine_F450-50
IMG_2913

Uw prijs

€ 5400,-

F452 (Rondzit)

5400,-

Beschrijving

De F-serie van QWEST Marine is een perfecte serie voor de ondiepe wateren. De QWEST F450 is een zelflozende boot en wel tegen een stootje. Dit komt voornamelijk door een geheel afgelaste constructie. De boot is koersvast en kan zijn stabiliteit behouden door de breedte. De boot zelf is gemaakt van 3 millimeter aluminium en heeft een afgelaste vloer.

Onze dealers kunnen u alles vertellen over de boot-motorcombinaties met onder andere Suzuki of Yamaha. Ook kunt u hier een fluistermotor op toepassen voor elektrisch varen. De afgelaste vloer zorgt voor een luchtkast. Deze zorgt voor het drijven van de boot. De traanplaatvloer is voorzien van twee loospluggen. Deze kunt u openzetten als de boot stilligt en zal de lozing van regenwater in gang zetten. De onderhoudsvriendelijke boot mag niet meer ontbreken als u van varen houdt.

Inclusief:

  • CE certificaat
  • Handvaten
  • Antislip
  • Loosplug
  • Spiegel beschermplaat
  • Gasveren op de  luiken

 

De F452 is zelfde boot alleen met zijbanken.

Uw prijs

€ 5400,-

F452 (Rondzit)

€ 5400,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Jon

Serie:

F – Serie

Model boot:

Lengte:

450 cm

Breedte:

160 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

225 kg

Aantal personen:

4 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

30 PK

CE Certificaat:

Categorie D

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.