QWEST Marine R400

Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-25
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-39
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-45
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-46
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-68
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-69
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R400-66
IMG_6770

Uw prijs

4850,-

Beschrijving

De Qwest R400 is een zelflozende boot, welke tot de kleinste telg van de R-serie behoort. Ondanks het kleine formaat kan deze wel tegen een stootje. Dit komt voornamelijk door een geheel afgelaste constructie. De boot is koersvast en kan zijn stabiliteit behouden door de breedte. De boot zelf is gemaakt van 3 millimeter aluminium en heeft een afgelaste traanplaat vloer van 4mm. U kunt hier altijd een 20PK motor op monteren. Onze dealers kunnen u alles vertellen over de boot-motorcombinaties met onder andere Honda, Tohatsu, Yamaha en Suzuki.

Ook kunt u hier een fluistermotor op toepassen voor elektrisch varen. De afgelaste vloer zorgt voor een luchtkast. Deze zorgt voor het drijven van de boot. De traanplaatvloer is voorzien van twee loospluggen. Deze kunt u openzetten als de boot stilligt en zal de lozing van regenwater in gang zetten. De onderhoudsvriendelijke boot mag niet meer ontbreken als u van varen houdt.

Uw prijs

4850,-

Specificaties

Type boot:

Aluminium Sloep R

Serie:

R – Serie

Model boot:

R400

Lengte:

400 cm

Breedte:

170 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

225 kg

Aantal personen:

4 personen

Type Motor:

Kortstaart

Max. vermogen:

20 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Standaard uitvoering

Extra opties

Wil je extra opties? Klik dan hieronder op de Optie Prijslijst.

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.