QWEST Marine R450

IMG_0907
IMG_3899
IMG_2386
IMG_6532
IMG_8503
IMG_7922
IMG_9710
IMG_2911
IMG_3267
IMG_3775
IMG_2181
IMG_2180

Uw prijs

€ 6950,-

Antraciet Poedercoat

7750,-

Beschrijving

De QWEST R450 is een zelflozende boot wat tot de R-serie behoort en wel tegen een stootje kan. De huid van de boot is gemaakt van 3 millimeter aluminium en heeft een 4mm vloer en spiegel. Deze boot is ontwikkeld voor motoren van tot maximaal 30PK. De constructie is compleet afgelast, wat de boot een solide constructie geeft. Deze boot is koersvast en erg  stabiliteit door zijn breedte.
De afgelaste vloer zorgt voor een luchtkast. Wat er voor zorgt dat de boot blijft drijven wanneer hij onverhoopt water maakt. De traanplaatvloer is voorzien van twee loospluggen. Deze kunt u openzetten als de boot stilligt en zal de lozing van regenwater in gang zetten. De onderhoudsvriendelijke boot mag niet meer ontbreken als u van varen houdt.

Onze dealers kunnen u alles vertellen over de boot-motorcombinaties met onder andere Suzuki en Yamaha. Ook kunt u hier een fluistermotor van Epropulsion op toepassen voor elektrisch varen.

Inclusief:

  • CE certificaat
  • Trekoog
  • Handvaten
  • Loosplug
  • Spiegel beschermplaat
  • Gasveren op de luiken

Uw prijs

€ 6950,-

Antraciet Poedercoat

€ 7750,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Sloep R

Serie:

R – Serie

Model boot:

R450

Lengte:

450 cm

Breedte:

180 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

260 kg

Aantal personen:

5 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

30 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.