QWEST Marine R500

IMG_6866
IMG_6235
IMG_7713
IMG_6871
IMG_6947
IMG_6880
IMG_5995
Aluminium-Sloep_QWEST_Marine_R500-53
IMG_8276
IMG_8252

Uw prijs

7250,-

Beschrijving

De QWEST R500 is een zelflozende boot wat tot de R-serie behoort en kan wel tegen een stootje. Dit komt voornamelijk door een geheel afgelaste constructie. De boot is koersvast en kan zijn stabiliteit behouden door de breedte. De boot zelf is gemaakt van 3 millimeter aluminium en heeft een 4mm afgelaste vloer. Motorisering kan tot maximaal 50PK

Onze dealers kunnen u alles vertellen over de boot-motorcombinaties met onder andere Honda, Tohatsu, Mercury en Suzuki. Ook kunt u hier een fluistermotor op toepassen voor elektrisch varen. De afgelaste vloer zorgt voor een luchtkast. Deze zorgt voor het drijven van de boot. De traanplaatvloer is voorzien van twee loospluggen. Deze kunt u openzetten als de boot stilligt en zal de lozing van regenwater in gang zetten. De onderhoudsvriendelijke boot mag niet meer ontbreken als u van varen houdt.

De R500 model ’23 heeft onderstaande extra’s t.o.v. model ’22

  • opbergbox onder de rondzit
  • Diepere kuip, voor comfortabelere zit.
  • Bak en Stuurboord een Zwemplatform
  • Zwaardere spiegel voor meer meer vermogen

Uw prijs

7250,-

Specificaties

Type boot:

Aluminium Sloep R

Serie:

R – Serie

Model boot:

R500

Lengte:

500 cm

Breedte:

210 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

335 kg

Aantal personen:

6 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

50 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Standaard uitvoering

Extra opties

Wil je extra opties? Klik dan hieronder op de Optie Prijslijst.

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.