QWEST Marine R500

IMG_8252
IMG_5995
IMG_6871
IMG_1763
IMG_1765
IMG_1760
IMG_1766
IMG_1665
IMG_1670

Uw prijs

€ 8500,-

Poedercoat

9250,-

Beschrijving

De QWEST R500 is een zelflozende boot wat tot de R-serie behoort en kan wel tegen een stootje. De huid van de boot is gemaakt van 4 millimeter aluminium en heeft een traanplaat vloer. Deze boot is ontwikkeld voor motoren van tot maximaal 60PK.
De constructie is compleet afgelast, wat de boot een solide constructie geeft. Deze boot is koersvast en erg stabiliteit door zijn breedte.
De afgelaste vloer zorgt voor een luchtkast. Wat er voor zorgt dat de boot blijft drijven wanneer hij onverhoopt water maakt.
De traanplaatvloer is voorzien van twee loospluggen. Deze kunt u openzetten als de boot stilligt en zal de lozing van regenwater in gang zetten. De onderhoudsvriendelijke boot mag niet meer ontbreken als u van varen houdt.

In de loop van de jaren is ook dit model ook meer luxe geworden, o.a.

  • Opbergkisten onder de rondzit
  • Diepere kuip, voor comfortabelere zit.
  • Bak en Stuurboord een Zwemplatform
  • RVS Zwemtrap
  • Zwaardere spiegel voor meer meer vermogen
  • Console met besturing
  • Rolbeugel schipper
  • 4mm romp

 

Al onze boten worden vanzelfsprekend geleverd met een CE certificaat, trekoog, handvaten, antislip, loosplug, spiegel beschermplaat.

 

Uw prijs

€ 8500,-

Poedercoat

€ 9250,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Sloep R

Serie:

R – Serie

Model boot:

R500

Lengte:

500 cm

Breedte:

210 cm

Plaatdikte:

4 mm

Gewicht:

415 kg

Aantal personen:

6 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

60 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Standaard uitvoering

Extra opties

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.