QWEST Marine RF450

IMG_4340
Aluminium-Visboot_QWEST_Marine_RF450-22
IMG_4335
IMG_3722
IMG_2911
Aluminium-Visboot_QWEST_Marine_RF450-23

Uw prijs

€ 6500,-

Antraciet

7300,-

Beschrijving

Als u voor een luxe aluminium roofvisboot wilt gaan, mag de RF450 niet ontbreken. Door het hoge vrijboord, voelt de boot comfortabel aan op groot water. Mocht er toch buis/regenwater in de kuip komen dan zorgen de 4 afgelaste opbergboxen dat uw materiaal droog blijft. De indeling is in samenwerking met vissers ontwikkeldt. De twee lange hengelbakken aan weerszijden zijn erg comfortabel, en geven tevens mogelijkheid om visgerei op te leggen. De stootlijst is uitgevoerd met een rail, hierdoor kunt u hengelhouders middels een Tracloader van Railblaza eenvoudig (ver) plaatsen, E.v.t. stoelpoot locatie’s kunt u samen met onze dealer bepalen. In de boeg is een plaat gelast waar een frontmotor op geplaatst kan worden, en de accu kan in de voorste opbergbak vast gezet worden. De constructie is volledig afgelast, wat hem robuust en stevig maakt. U heeft dus een boot in handen die tegen een stootje kan. De boot is tevens koersvast en behoudt dankzij zijn breedte altijd zijn stabiliteit. De huid is gemaakt van 3 millimeter aluminium en de afgelaste vloer zorgt ervoor dat de boot in geval van nood altijd blijft drijven. De 4mm traanplaat vloer is tevens voorzien van twee loospluggen. Het regenwater kan tijdens het stil liggen hiermee geloosd worden. De boot wordt hierdoor vrijwel helemaal onderhoudsvrij.

Inclusief:

  • 2 Luxe stoelen met verstelbare poot
  • CE certificaat
  • Trekoog
  • Handvaten
  • Loosplug
  • Spiegel beschermplaat
  • Gasveer op de luiken
  • 2 Fishfinder montage platen
  • 4 RVS Kikkers

Uw prijs

€ 6500,-

Antraciet

€ 7300,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Visboot

Serie:

RF – Serie

Model boot:

RF450

Lengte:

450 cm

Breedte:

180 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

300 kg

Aantal personen:

4 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

30 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Video

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.