QWEST Marine RF500

IMG_4066
Aluminium Visboot_QWEST_Marine_RF500 - 12
IMG_4067
QWEST Marine - Accessoires - Stoel - 2
IMG_2913

Uw prijs

€ 8500,-

Beschrijving

Als u voor een goede aluminium visboot wilt gaan, mag de RF500 niet ontbreken. Het is een volledig uitgeruste visboot, waar u extra opties bij kunt vinden. De constructie is volledig afgelast, wat hem robuust en stevig maakt. U heeft dus een boot in handen die tegen een stootje kan. De boot is tevens koersvast en behoudt dankzij zijn breedte altijd zijn stabiliteit. De boot is gemaakt van 4 millimeter aluminium en de afgelaste 4mm vloer zorgt ervoor dat de boot in geval van nood altijd blijft drijven. De traanplaat vloer is tevens voorzien van twee loospluggen. Het regenwater kan tijdens het stil liggen hiermee geloosd worden. De boot wordt hierdoor vrijwel helemaal onderhoudsvrij. De RF500 is voorzien van hengelbakken en kent veel opties, zoals een boegmotor montage plaat en twee stoel montagepunten.

De RF-serie is speciaal gericht op de visserij. Het model is grotendeels gebaseerd op de R-serie, met als grote verschil dat de middelste banken zijn doorgetrokken, voor nóg meer opslagruimte. Ook de RF is veelzijdig in opties en accessoires.

Inclusief:

  • 2 Luxe stoelen met verstelbare poot
  • CE certificaat
  • Trekoog
  • Handvaten
  • Loosplug
  • Spiegel beschermplaat
  • Gasveren op de luiken
  • 2 Fishfinder montage platen
  • 4 RVS Kikkers

Uw prijs

€ 8500,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Visboot

Serie:

RF – Serie

Model boot:

RF500

Lengte:

500 cm

Breedte:

210 cm

Plaatdikte:

4 mm

Gewicht:

425 kg

Aantal personen:

4 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

60 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.