QWEST Marine RF500

Aluminium Visboot_QWEST_Marine_RF500 - 8
Aluminium Visboot_QWEST_Marine_RF500 - 9
Aluminium Visboot_QWEST_Marine_RF500 - 12
Aluminium Visboot_QWEST_Marine_RF500 - 11
Aluminium Visboot_QWEST_Marine_RF500 - 10
onbekend

Uw prijs

7250,-

Beschrijving

Als u voor een goede aluminium visboot wilt gaan, mag de RF500 niet ontbreken. Het is een volledig uitgeruste visboot, waar u extra opties bij kunt vinden. De constructie is volledig afgelast, wat hem robuust en stevig maakt. U heeft dus een boot in handen die tegen een stootje kan. De boot is tevens koersvast en behoudt dankzij zijn breedte altijd zijn stabiliteit. De boot is gemaakt van 3 millimeter aluminium en de afgelaste 4mm vloer zorgt ervoor dat de boot in geval van nood altijd blijft drijven. De traanplaat vloer is tevens voorzien van twee loospluggen. Het regenwater kan tijdens het stil liggen hiermee geloosd worden. De boot wordt hierdoor vrijwel helemaal onderhoudsvrij. De RF500 is voorzien van hengelbakken en kent veel opties, zoals een boegmotor montage plaat en twee stoel montagepunten.

De RF-serie is speciaal gericht op de visserij. Het model is grotendeels gebaseerd op de R-serie, met als grote verschil dat de middelste banken zijn doorgetrokken, voor nóg meer opslagruimte. Daarnaast zijn er mogelijkheden om stoelen te monteren, een frontmotor en Visfinder te installeren. Ook de RF is veelzijdig in opties en accessoires.

Vaste stoelpoot per/stuk € 200
Stoel laatste foto € 150

Kijk voor veel meer optie’s www.mdsi.nl
Boeg-motor informeer naar mogelijkheden van Minn Kota

Uw prijs

7250,-

Specificaties

Type boot:

Aluminium Visboot

Serie:

RF – Serie

Model boot:

RF500

Lengte:

500 cm

Breedte:

210 cm

Plaatdikte:

3 mm

Gewicht:

362 kg

Aantal personen:

4 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

50 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Standaard uitvoering

Extra opties

Wil je extra opties? Klik dan hieronder op de Optie Prijslijst.

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.