QWEST Marine S600

IMG_3522
IMG_3508
IMG_3506
IMG_3524
IMG_3501

Uw prijs

€ 18500,-

Beschrijving

De Qwest S600 is het vlaggenschip van Qwest, deze sloep is een riante 4mm luxe aluminium sloep met veel standaard opties. Het onderwaterschip is special ontwikkeld voor een grotere brandstof motor. Het models is eigentijds. Er zijn 5 afsluitbare luiken geplaatst in de banken, de twee voorin de boeg zijn van extra groot voormaat  Het Grote 55cm stuur in combinatie met de V-Bodem en loefbijter zorgt voor een goede koersvastheid. Door de diepe kuip heeft de sloep een comfortabele zit. De kuip is zelflozend, d.w.z. dat regenwater zonder bilge pomp weg stroomt naar oppervlakte water.

Inclusief:

  • CE certificaat
  • Gasveren op de luiken
  • Loosplug

 

Deze 4mm sloep wordt bij de volgende dealer aangeboden:

  • Aluminiumboten, Blokzijl (0527-857 737)

Uw prijs

€ 18500,-

Prijs is inclusief BTW

Specificaties

Type boot:

Aluminium Sloep S

Serie:

S – Serie

Model boot:

S600

Lengte:

600 cm

Breedte:

210 cm

Plaatdikte:

4 mm

Gewicht:

725 kg

Aantal personen:

7 personen

Type Motor:

Langstaart

Max. vermogen:

60 PK

CE Certificaat:

Categorie C

Belangrijkste kenmerken

Extra opties

Prijzen getoond op onze website zijn inclusief 21% BTW en dienen uitsluitend als richtlijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze getoonde prijzen. Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Om ons te helpen u beter van dienst te zijn, vragen wij u zo compleet mogelijk alle velden in te vullen. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van een passend antwoord voorzien.

Als u een vraag heeft over één van onze boten, vermeld dit dan en geef zo veel mogelijk details over uw vraag in het veld “Uw bericht”. Als u contact met ons opneemt voor een afspraak, vermeld dan uw voorkeursdatum en -tijdstip.